Hvem er vi?

Møllegaards Kattepension er beliggende i dejlige, rolige omgivelser i udkanten af Ballerup, men alligevel tæt på København.

Møllegaards Kattepension består af flere afdelinger. Ialt er der 6 indebure, 29 kombineret inde/udebure og 16 udebure. De 16 udebure er kun åbne i sommer halvåret. Alle burene er overdækkede og i læ for regn og vind.

Alle burene er indrettet i fuld lofts højde med hylder i forskellige niveauer til at klatre på og en kurv til at putte sig i. De kombinerede inde/udebure er forbundet af et vindue, hvor katten kan gå ind og ud af.

Der er fangegange ved alle burene som sikre, at katten ikke kan komme helt ud eller uvedkommende komme ind.

Der er varme på om vinteren, så der er lunt og rart og vi har en radio tændt i dagtimerne for hyggens skyld.

Hver formiddag bliver burene ordnet dvs. gulvet og hylder bliver fejet, kurven redt op til næste lur og 2 gange dagligt får kattene mad og frisk vand. Bakkerne bliver selvfølgelig tømt flere gange dagligt.

 

 

 
Du er her: ForsideHvem er vi?
Jeg overtog kattepensionen i november 2019. Jeg bor på ejendommen med min mand og vores 3 børn.

Udover at arbejde i kattepensionen,  arbejder jeg også som pædagog på en skole for børn med autisme. Dette betyder bl.a. at jeg kan være svær at fange på telefonen i dagtimerne. Man kan dog stadig ringe og lægge besked og jeg vil ringe tilbage hurtigst muligt. Bookinger skal dog skrives på mail/SMS eller i skemaet.

Mails og SMS vil jeg besvare løbende, så skriv gerne hvis I har spørgsmål eller vil booke plads til jeres kat.

www.mollegaardskattepension.dk