Husk at medbringe

Når du kommer
Når du ankommer til pensionen, kan du køre ned forbi den lange røde bygning og om bagved hvor du kan parkere. Parker venligst ikke foran dørene til pensionen.

Personalet er i en af de 2 afdelinger og arbejder med kattene, så når I kommer skal I henvende jer til personalet i enten rød eller blå afdeling. Når I kommer i åbningstiden er dørene låst op og I kommer bare ind 🙂

Medbring
Medbring ALTID gyldigt vaccinationsbevis ved indlevering af din kat. Din kat skal have en gyldig vaccination indenfor de sidste 12 måneder ved ankomst. Det er vigtig at din kat ikke bringer sygdomme ind i pensionen eller bliver smittet af andre under dens ophold. Derfor er det vigtigt at dette overholdes. Selvom din kat er indekat hjemme og ikke ser andre katte, er der en risiko, når den er i pension med andre katte og derfor er det ikke nok med en vaccination hver 3. år.

Din kat skal være loppefri og gerne have fået loppekur inden ankomst til kattepensionen.

Kønsmodne hankatte skal være kastrerede.

Du må meget gerne medbringe kattens yndlingstæppe og evt. legetøj. Også gerne en børste, hvis den har brug for at blive børstet.

Vi har kattebakker og foderskåle til alle katte, så det behøver I ikke medbringe.

Foder
Vi giver Royal Canin Sterilized tørfoder som grundfoder, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe kattens egen favorit- eller diætfoder, samt vådfoder, hvis den får det.

 
Du er her: ForsideHusk at medbringe
Jeg overtog kattepensionen i november 2019. Jeg bor på ejendommen med min mand og vores 3 børn.

Udover at arbejde i kattepensionen,  arbejder jeg også som pædagog på en skole for børn med autisme. Dette betyder bl.a. at jeg kan være svær at fange på telefonen i dagtimerne. Man kan dog stadig ringe og lægge besked og jeg vil ringe tilbage hurtigst muligt. Bookinger skal dog skrives på mail/SMS eller i skemaet.

Mails og SMS vil jeg besvare løbende, så skriv gerne hvis I har spørgsmål eller vil booke plads til jeres kat.

www.mollegaardskattepension.dk